Webmasters Life Web Design SEO site

κατασκευή προώθηση βελτιστοποίηση ιστοσελίδων joomla tips seo experts web design sem hosting

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων - Υπηρεσίες SEO ιστοσελίδων

Κατοχύρωση domain name και φιλοξενία Web Hosting των site. Υπηρεσίες Search Engine Optimization Greece και SEO experts σχεδιασμός των Joomla!™ και Wordpress CMS. Καταχώρηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης των website portal, blog στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, SMO. Εργαλεία SEO web design και Joomla! tips

Pin It
webmasterslife qrcode

Greek Social Media

Home Joomla! CMS

Γιατί κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες μας με το Joomla!™

Η εγκατάσταση του Joomla!™ αποτελεί την ιδανική λύση

Σχεδιασμός και εγκατάσταση ιστοσελίδας με JoomlaΗ Webmasters Life συνιστά και προτείνει για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή και μετατροπή του παλιού σας απλού στατικού site ή κάποιου άλλου CMS  με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο και επιτυχημένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Joomla!™. Από την πολυετή πείρα στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων έχει αποδειχθεί ότι προσαρμόζετε εύκολα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη του πελάτη και καθώς είναι ανοιχτού κώδικα (open source), αποτελεί μία ιδιαίτερα οικονομική και προσιτή λύση. Εξελίσσετε και βελτιώνετε διαρκώς χάρη στη δυναμική διεθνή κοινότητα που αναπτύσσει τον κώδικά του, αλλά και στην Ελληνική που το προσαρμόζει στις ανάγκες της ελληνικής γλώσσας.
Η κατασκευή ενός Joomla!™ site μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του απλού ιδιώτη ή μικρού επαγγελματία, μέχρι και τις ανάγκες ενός συλλόγου, μιας μεγάλης επιχείρησης, ενός Φορέα ή Οργανισμού. Παρέχει ένα ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας  για την δυναμική  διαχείριση του περιεχομένου του site (συχνές και συνεχείς προσθήκες και αλλαγές στο περιεχόμενο) , εύκολα και γρήγορα  με μία μικρή στοιχειώδη βασική εκπαίδευση.
Η εγκατάσταση πάντα της τελευταίας έκδοσης του Joomla!™ καθώς και η φροντίδα για συνεχή του αναβάθμιση του, είναι φροντίδα της Webmasters Life και αποτελεί το πλεονέκτημα της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας των ιστοσελίδων.

 
Συγκρίνοντας τα CMS Joomla!™ και Wordpress

Joomla!™ vs Wordpress

Joomla vs WordpressΚατά την διάρκεια των τελευταίων ετών αναλαμβάνοντας  την κατασκευή ιστοσελίδων για φίλους, επιχειρήσεις και άλλους φορείς, είχα την ευκαιρία να εγκαταστήσω και να διαχειριστώ και τα δύο κορυφαία CMS Joomla!™ και Wordpress. Και τα δύο αυτά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το Joomla να βρίσκεται στην έκδοση J 1.5.14 και το Wordpress στην 2.81. Παρόλο την ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη και των δύο project, τα δύο συστήματα αυτά συνεχίζουν να έχουν κάποιες μεγάλες διαφορές και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος.

Το Joomla!™ από την αρχή της εμφάνισης του (αρχικά ως Mambo) ήταν ανέκαθεν ένα δυναμικό σύστημα  κατάλληλο για όλες τις χρήσεις και ανάγκες, «fit-all-your-possible-needs». Από την άλλη μεριά το Wordpress από την αρχή αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε ως Blog με κάποιες δυνατότητες CMS. Πρόσφατα το Wordpress έκανε ένα βήμα μπροστά δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει κάποιες extra στατικές σελίδες επεκτείνοντας κάπως έτσι τις δυνατότητες του. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ένα βήμα μπροστά στον ανταγωνισμό με το Joomla. Για το πιο είναι το καλύτερο σίγουρα οι απόψεις διίστανται και προφανώς η επιλογή του καταλλήλου CMS για εγκατάσταση εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός.
Το κάθε ένα από αυτά τα δύο CMS συστήματα εστιάζεται σε διαφορετικά πράγματα τα οποία το κάνουν να πλεονεκτεί έναντι του άλλου.

 
Τι είναι το Joomla!™;

Joomla logoJoomla!™ είναι ένα ανοιχτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες του ως το καλύτερο CMS στον κόσμο, διότι έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον εργασίας και διαχείρισης.

Μόλις εγκατασταθεί, ο διαχειριστής του δικτυακού τόπου μπορεί να συνδεθείτε με την backend κονσόλα διαχείρισης και να δημιουργήσει τμήματα, κατηγορίες, άρθρα με περιεχόμενο, δημοσκοπήσεις και άλλα πολλά! Διαχείριση ολόκληρου του frontend της ιστοσελίδας από ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης.
Όταν δημιουργείται ένα νέο περιεχόμενο, ένας WYSIWYG (What You See Ιs What You Get) επεξεργαστής κειμένου που επιτρέπει απλές αλλαγές χωρίς τη γνώση της HTML .
Παρόλο ότι δεν είναι απαραίτητο, ο χρήστης να έχει γνώση της HTML και CSS , συνιστάται να αρχίσει τη μελέτη των βασικών εντολών της HTML και CSSγια την περίπτωση που θα πρέπει να επεξεργαστεί ή να τροποποιήσει κάποιο στοιχείο ώστε να το προσαρμόσει στις ανάγκες που θα δημιουργηθούν. Στις κοινότητες φόρουμ για Joomla είναι διαθέσιμοι χιλιάδες προγραμματιστές και σχεδιαστές για να βοηθήσουν νέους και έμπειρους χρήστες, εφόσον είναι δυνατό.

 
Κυκλοφόρησε η έκδοση Joomla! 1.5.14

 Η νέα release που διορθώνει τα bugs της J 1.5.13

Έκδοση Joomla 1.5.14Το Joomla Project ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του Joomla! 1.5.14 [Wojmamni ama naiki]. Αυτή η έκδοση αυτή επιδιορθώνει δύο προγραμματιστικά σφάλματα (bugs) τα οπία είχαν παρουσιαστεί στην έκδοση 1.5.13 και ένα μικρής σημασίας σε θέμα ασφαλείας. Προτίμήθηκε η άμεση δημοσίευση της νέας έκδοσης, από το να υπάρξει αναμονή πάνω από 6 έως 8 εβδομάδες για την προγραμματισμένη έκδοση. Έχει οκτώ ημέρες από τη δημοσίευση της Joomla 1.5.13 η οποία κυκλοφόρησε στις 22 Ιουλίου 2009.
Στόχος του Development Working Group είναι να συνεχίσει να παρέχει τακτικά, συχνές ενημερώσεις για την κοινότητα του Joomla!™ .

  • Το αρχείο αρχικής εγκατάστασης της έκδοσης 1.5.14 μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
  • Τα αρχεία αναβάθμισης απο τις προηγούμενες εκδόσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • Τα αρχεία των ελληνικών για την έκδοση 1.5.14 παραμένουν τα ίδια με αυτά της 1.5.12

 


google plus Follow us!
twitter Follow us!
Linkedin Follow us
Delicious Follow us
Find us on Facebook
FriendFeed Follow Us