Webmasters Life Web Design SEO site

κατασκευή προώθηση βελτιστοποίηση ιστοσελίδων joomla tips seo experts web design sem hosting

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων - Υπηρεσίες SEO ιστοσελίδων

Κατοχύρωση domain name και φιλοξενία Web Hosting των site. Υπηρεσίες Search Engine Optimization Greece και SEO experts σχεδιασμός των Joomla!™ και Wordpress CMS. Καταχώρηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης των website portal, blog στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, SMO. Εργαλεία SEO web design και Joomla! tips

Pin It
webmasterslife qrcode

Greek Social Media

Home Joomla! CMS Γιατί κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες μας με το Joomla!™

Γιατί κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες μας με το Joomla!™

Η εγκατάσταση του Joomla!™ αποτελεί την ιδανική λύση

Σχεδιασμός και εγκατάσταση ιστοσελίδας με JoomlaΗ Webmasters Life συνιστά και προτείνει για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή και μετατροπή του παλιού σας απλού στατικού site ή κάποιου άλλου CMS  με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο και επιτυχημένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Joomla!™. Από την πολυετή πείρα στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων έχει αποδειχθεί ότι προσαρμόζετε εύκολα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη του πελάτη και καθώς είναι ανοιχτού κώδικα (open source), αποτελεί μία ιδιαίτερα οικονομική και προσιτή λύση. Εξελίσσετε και βελτιώνετε διαρκώς χάρη στη δυναμική διεθνή κοινότητα που αναπτύσσει τον κώδικά του, αλλά και στην Ελληνική που το προσαρμόζει στις ανάγκες της ελληνικής γλώσσας.
Η κατασκευή ενός Joomla!™ site μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του απλού ιδιώτη ή μικρού επαγγελματία, μέχρι και τις ανάγκες ενός συλλόγου, μιας μεγάλης επιχείρησης, ενός Φορέα ή Οργανισμού. Παρέχει ένα ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας  για την δυναμική  διαχείριση του περιεχομένου του site (συχνές και συνεχείς προσθήκες και αλλαγές στο περιεχόμενο) , εύκολα και γρήγορα  με μία μικρή στοιχειώδη βασική εκπαίδευση.
Η εγκατάσταση πάντα της τελευταίας έκδοσης του Joomla!™ καθώς και η φροντίδα για συνεχή του αναβάθμιση του, είναι φροντίδα της Webmasters Life και αποτελεί το πλεονέκτημα της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας των ιστοσελίδων.

Απεριόριστες οι δυνατότητες που προσφέρει στον χρήστη το Joomla!™

 • Απεριόριστές δυνατότητες του JoomlaΠροσαρμογή του σχεδιασμού των templates στις επιθυμίες του πελάτη, προσθήκη γραφικών, των λογοτύπων και σλόγκαν.
 • Ανάρτηση και δημοσίευση άρθρων χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό τους ή στο μέγεθός τους.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης και προβολής video και φωτογραφιών πολύ εύκολα και αυτοματοποιημένα.
 • Εύκολη διαχείριση και διαμόρφωση του πρωτοσέλιδου με αναδιάταξη των άρθρων.
 • Δυνατότητα προβολής διαφημίσεων με κείμενο ή banners.
 • Ενεργοποίηση των feeds RSS 2.0 και Atom (τροφοδοσίες) και δημιουργία δημοσκοπήσεων (Polls)
 • Δυνατότητα προσθήκης διαφόρων πρόσθετων (plugins, modules) π.χ. forum, guestbook, image gallery, newsletters, forms, portfolio, blog για επέκταση των δυνατοτήτων του ιστοτόπου.
 • Δυνατότητα κατασκευής πολυγλωσσικής ιστοσελίδας (Multilanguage)
 • Επέκτασή του σε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)
 • Γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν στο Joomla.
 • Δυνατότητα λήψης αντιγράφου ασφαλείας του site (back up)
 • Δυνατότητα βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας Joomla στις μηχανές αναζήτησης (SEO) διότι το Joomla είναι ένα Search Engine Friendly CMS  (SEF) .Pin It
Σχόλια (2)Add Comment
0
αλλαγες προσθηκες
γραμμένο από Παναγιωτης Μαυροματης, Αυγούστου 09, 2012
Σας παρακαλώ έχω κανει μια σελίδα για την υπο συσταση εταιρεια μου αλλα ο δικος μου τεχνικος διαχειριστής δεν μπορει να κανει τις αλλαγες που του εχω ζητησει. Θα χρειαστω μια αμεση βοηθεια απο πολυ σχετικο ατομο και βλεπω οτι εσεις εχετε αυτο που χρειαζομαι Μενω στο Μαρουσι και τα αρχεια τα εχει ο διαχειριστης. Θα του πω να τα μεταφερεςι στο δικο μου Η/Υ για να έρθει ο ειδικος για τη συνεργασία. Παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μου στο 210 3442183 6944240303
0
Joomla
γραμμένο από sokratis, Ιανουαρίου 01, 2014
Η εγκατάσταση πάντα της τελευταίας έκδοσης του Joomla!™ καθώς και η φροντίδα για συνεχή του αναβάθμιση του, είναι φροντίδα της Webmasters Life και αποτελεί το πλεονέκτημα της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας των ιστοσελίδων.

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy
 
google plus Follow us!
twitter Follow us!
Linkedin Follow us
Delicious Follow us
Find us on Facebook
FriendFeed Follow Us