Webmasters Life Web Design SEO site

κατασκευή προώθηση βελτιστοποίηση ιστοσελίδων joomla tips seo experts web design sem hosting

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων - Υπηρεσίες SEO ιστοσελίδων

Κατοχύρωση domain name και φιλοξενία Web Hosting των site. Υπηρεσίες Search Engine Optimization Greece και SEO experts σχεδιασμός των Joomla!™ και Wordpress CMS. Καταχώρηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης των website portal, blog στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, SMO. Εργαλεία SEO web design και Joomla! tips

Pin It
webmasterslife qrcode

Greek Social Media

Home Joomla! Tips Μήνυμα σφάλματος "500 Internal Server Error" σε μία Joomla!™ εγκατάσταση

Μήνυμα σφάλματος "500 Internal Server Error" σε μία Joomla!™ εγκατάσταση

Αιτίες που δημιουργούν το σφάλμα και διόρθωση (fix) του "500 Internal Server Error"

fix 500 internal server error μήνυμα λάθους σφάλμα φιλοξενία hosting server Joomla SEF Url .htaccessΈνα μήνυμα λάθους "500 Internal Server Error" είναι ένα γενικό HTTP status code, που σημαίνει ότι κάτι πήγε λάθος στο server που φιλοξενείται η Joomla!™  ιστοσελίδα, αλλά ο server δεν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος και να προσδιορίσει ποιο ακριβώς είναι αυτό το πρόβλημα.
Το "500 Internal Server Error", είναι ένα "server-side" error, δηλαδή για το πρόβλημα δεν ευθύνεται ο υπολογιστής ή ο browser του επισκέπτη, αλλά οφείλεται αποκλειστικά στο server που φιλοξενείται η ιστοσελίδα όπου θα πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις.
Εμφανίζεται πολύ συχνά κατά την ολοκλήρωση μιας online αγοράς από ένα e-shop, με αποτέλεσμα την διακοπή της διαδικασίας αλλά και την δημιουργία διπλών παραγγελιών και διπλών χρεώσεων. Θα πρέπει να επιστρέψετε στη σελίδα αργότερα
Εμφανίζεται επίσης μετά από μια εγκατάσταση ή αναβάθμιση του Joomla!™, αλλά και μετά την ενεργοποίηση των SEF Url με κυριότερες αιτίες που προκαλούν το σφάλμα να είναι τα δικαιώματα (permissions) των φακέλων και αρχείων, αλλά και το .htaccess. Παρατηρείται συνήθως σε ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε server οι οποίοι δεν είναι πολύ «φιλικοί» με το Joomla!™. Συνεπώς η φιλοξενία της ιστοσελίδας σε ένα Joomla! friendly hosting server, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας ομαλής λειτουργίας.

Διόρθωση (fix) του "500 Internal Server Error"

  • Έλεγχος στα αρχεία και τους φακέλους ώστε τα δικαιώματα χρήσης (permissions) να είναι για τα αρχεία (644) και τους φακέλους (755).
  • Έλεγχος και επεξεργασία του .htaccess στις παρακάτω παραμέτρους :

Options +FollowSymLinks
Προσθέστε ένα # μπροστά ώστε να γίνει
#Options +FollowSymLinks

Και μετά ψάξτε για το

# RewriteBase /
Αφαιρέστε από μπροστά το # ώστε να γίνει
RewriteBase /Pin It
Σχόλια (6)Add Comment
0
Ευχαριστώ πολύ!
γραμμένο από Νικόλας Π., Ιανουαρίου 06, 2012
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήταν πολύ χρήσιμες συμβουλές... Μόλις είχα πειράξει το .htaccess στην σελίδα μου αλλάζοντας το στο {The Master .htaccess} που έχει fficial&client=firefox-a'>εδώ και αντιμετώπησα αυτό το πρόβλημα που μόλις μου λύσατε! smilies/grin.gif
Χίλια Ευχαριστώ λοιπόν!!!
0
...
γραμμένο από Νικόλας Π., Ιανουαρίου 06, 2012
Ο σύνδεσμος που λάθος παρέθεσα παραπάνω smilies/tongue.gif είναι αυτός: http://docs.joomla.org/Htaccess_examples_(security) Ξανά ευχαριστώ!
0
facebook
γραμμένο από νικος, Ιουλίου 19, 2012
ειχα ενεργοποιησει μια ρυθμιση να μου ερχετε ειδοποιηση sto κινητο και στο μειλ !!Οταν παω να μπω μου ερχετε αυτο το μυνημα Review Recent Login
Someone recently tried to log in to your account from an unrecognized device or mobile device. Because you enabled login notifications, your account is temporarily locked. Please complete the following steps to regain access to your account.

Facebook © 2012 · English (US)
Mobile · FindΣφάλμα διακομιστή
Προέκυψε σφάλμα στον ιστότοπο κατά την ανάκτηση του https://www.facebook.com/checkpoint/?next=http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=10151259161150130&set=a.96360645129.108550.620440129&type=1&mid=67267e7G5d091944G35be205G79&bcode=XLmbsxry_1.1342728889.AaRkFz66lguhcNOa&n_m=rodanthies@gmail.com. Ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση ή να μην έχει ρυθμιστεί σωστά.
Δείτε ορισμένες προτάσεις:
Επαναλάβετε τη φόρτωση αυτής της ιστοσελίδας αργότερα.
Σφάλμα HTTP 500 (Internal Server Error): Προέκυψε μη αναμενόμενη κατάσταση ενώ ο διακομιστής επιχειρούσε να εκπληρώσει το αίτημα. Friends · Badges · People · Pages · About ·
0
error 500
γραμμένο από agriogatos, Φεβρουαρίου 12, 2014
Καλησπέρα,
έχω ελέγξει τα περμίσιον ,htaccess, configuration php και mysql στο σερβερ και ακόμα τπτ. Ολα ξεκίνησαν όταν άλλαξα τα περμίσιον στο php φάκελο ... τα έκανα όπως και πριν ακόμα τίποτα. σέρβερ bluehost.
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
γραμμένο από ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Μαρτίου 07, 2014
ΔΙΛΑΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
0
Δεν καταλαβα
γραμμένο από Μαριάννα, Οκτωβρίου 08, 2014
Δεν μπορώ να μπω facebook από κινητόsmilies/sad.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy
 
google plus Follow us!
twitter Follow us!
Linkedin Follow us
Delicious Follow us
Find us on Facebook
FriendFeed Follow Us