Webmasters Life Web Design SEO site

κατασκευή προώθηση βελτιστοποίηση ιστοσελίδων joomla tips seo experts web design sem hosting

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων - Υπηρεσίες SEO ιστοσελίδων

Κατοχύρωση domain name και φιλοξενία Web Hosting των site. Υπηρεσίες Search Engine Optimization Greece και SEO experts σχεδιασμός των Joomla!™ και Wordpress CMS. Καταχώρηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης των website portal, blog στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, SMO. Εργαλεία SEO web design και Joomla! tips

Pin It
webmasterslife qrcode

Greek Social Media

Home SEO Τα βασικά βήματα του SEO

Τα βασικά βήματα του SEO

Τι είναι το SEO ?

Τα βήματα του SEOΟ όρος SEO προέρχεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Search Engine Optimization (SEO), και στα Ελληνικά σημαίνει Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης. Δηλαδή είναι μία ειδική διαδικασία κάποιων ενεργειών επάνω στο site, αλλά και έξω από αυτό, έτσι ώστε η ιστοσελίδα αυτή να βγαίνει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις από τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, για κάποιες λέξεις κλειδιά (keywords) που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και  έχουν επιλεγεί να εκπροσωπούν το περιεχόμενο του.

Κύριος σκοπός και αποστολή του πετυχημένου SEO είναι το site να εμφανίζεται στην πρώτη θέση των SERP (Search Engine Results Page) και στην χειρότερη περίπτωση μεγάλου ανταγωνισμού μέσα στα 10 πρώτα αποτελέσματα, διότι σύμφωνα με τις στατιστικές στο 80%  των αναζητήσεων ο χρήστης διαβάζει και επιλέγει μόνο από τα πρώτα 10 αποτελέσματα της αναζήτησης, δηλαδή την πρώτη σελίδα και μόνο το 20% προχωράει στα επόμενα 20 και 30 ή περισσότερα αποτελέσματα δηλαδή την 2η ή 33η σελίδα. Η Webmasters Life με το εξειδικευμένο της team σε Ελλάδα και Ιταλία φροντίζει διαρκώς έτσι ώστε το site σας βρίσκετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Πότε πρέπει και πώς μπορεί να γίνει μία ιστοσελίδα SEO ?

SEO πρώτη θέσηΗ βελτιστοποίηση ενός site αρχίζει από την πρώτη στιγμή, δηλαδή από την κατοχύρωση του σωστού ονόματος (domain name) και συνεχίζετε με την εγκατάσταση του κατάλληλου CMS Joomla ή Wordpress site, τον SEO σχεδιασμό του template της ιστοσελίδας, την σωστή σύνταξη και προβολή του περιεχομένου, την καταχώρησή του στις μηχανές αναζήτησης,  την χρήση διαφόρων μεθόδων για διασύνδεση του site με άλλα site στο internet, την κοινωνική του δικτύωση. Για την διαδικασία αυτή η εφαρμογή διαφόρων μεθόδων αλλά και συνδυασμός τους οι οποίες συνεχώς εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις καθημερινές εξελίξεις και αλλαγές που γίνονται από τις μηχανές αναζήτησης. Η Webmasters Life με τους ειδικούς συνεργάτες της σε Ελλάδα και Ιταλία παρακολουθεί τις αυτές δυναμικές εξελίξεις και τις εφαρμόζει κατάλληλα εγκαθιστώντας Joomla SEO friendly sites και Wordpress SEO friendly sites, προσαρμόζοντας τα ανάλογα σε Greek SEO ή Italy SEO.

Ποια είναι τα στοιχεία και τα στάδια του SEO πού αναλύονται ?

Το πρώτο στοιχείο ανάλυσης για να ξεκινήσει η βελτιστοποίηση  του site στις μηχανές αναζήτησης είναι το keyword research δηλαδή η έρευνα, διαπίστωση και ανάλυση για το ποιες λέξεις - κλειδιά (keywords) ταιριάζουν στο θέμα του ιστοχώρου σας. Με βάση αυτή την έρευνα θα επιλέγουν τα κατάλληλα keywords έτσι ώστε να προσελκύσει ένα στοχευμένο traffic στο site σας.

SEO Competition AnalysisΣτη συνέχεια προχωρώντας γίνετε Competition Analysis δηλαδή ανάλυση του ανταγωνισμού πάνω στις λέξεις – κλειδιά που έχουμε προηγούμενα συλλέξει έτσι ώστε να επιλέξουμε τις κατάλληλες λέξεις αλλά με τον μικρότερο δυνατό ανταγωνισμό από άλλα site.

Επόμενο στάδιο της διαδικασίας είναι η εφαρμογή του On Page SEO. Περνάμε πλέον στην επεξεργασία και βελτιστοποίηση επάνω στο site. Η διαδικασία αυτή έχει να κάνει με την επεξεργασία της σχεδίασης των ιστοσελίδων, του τίτλους των σελίδων (web titles), τα Meta tags και την διάταξη και διάρθρωση ολόκληρου του site έτσι ώστε να γίνει SEO friendly. Εάν το site  είναι καλά δομημένο, με απλή κωδικοποίηση, τότε η διαδικασία του indexing (ευρετηρίασης) θα γίνει πολύ πιο γρήγορα.

Συνεχίζοντας την διαδικασία του On Page SEO του site πρέπει να γίνει βελτίωση του περιεχομένου του (Content enhancement), είναι ένας παράγοντας που σημαίνει δημιουργία δημιουργία νέων βελτιστοποιημένων ιστοσελίδων για την αγορά που στοχεύουμε καθώς επίσης και τακτική ανανέωση του περιεχομένου για τις ήδη υπάρχουσες σελίδες, διότι όλες οι μηχανές αναζήτησης λατρεύουν το φρέσκο και ανανεωμένο περιεχόμενο. Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν μεγάλη έμφαση στην πρωτοτυπία και αυθεντικότητα του περιεχομένου, όπως το πιο πρωτότυπο περιεχόμενο, είναι και αυτό που έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα.

Search engines και directoriesΤο Link Building και Link Popularity είναι κάποιες SEO ενέργειες οι οποίες έχουν να κάνουν με την παροχή συνδέσμων σε περιεχόμενο του site μας σε άλλα site τα οποία είναι δημοφιλή, έχουν παρόμοιο περιεχόμενο με το site μας και σχετίζονται με το θέμα μας. Αυτή η διαδικασία είναι πάρα πολύ σημαντική και αναπόσπαστο κομμάτι του SEO. Το 75% της  επίτευξης  της κορυφής της κατάταξης στις μηχανές  αναζήτησης, είναι μία σωστή ανάμειξη τους με  τους παράγοντες του “on-page”, όπως το content optimization το Meta tag optimization κλπ.

Επόμενο στάδιο του SEO είναι η υποβολή του site σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing) και καταλόγους (directories). Το website θα πρέπει να υποβάλετε και να καταχωρείτε σε μια σειρά μηχανών αναζήτησης και καταλόγων, καθώς αυτό εξασφαλίζει την ορθή και τακτική ευρετηρίασης (indexing) του website σας, έτσι ώστε όλες οι σημαντικές σελίδες να καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων των μεγάλων μηχανών αναζήτησης. Κατάλογοι όπως ο Dmoz διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παροχή επιπλέον κύρους και βαρύτητας του site διότι όλες οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης θεωρούν  τις λίστες των καταλόγων αυτών ως κριτήριο για την κατάταξη των αποτελεσμάτων. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Dmoz διαχειρίζεται από συντάκτες οι οποίοι είναι άνθρωποι, εμείς το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα σωστά δομημένο και ισορροπημένο site, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης για να το υποβάλουμε στο Dmoz, και να αφήσουμε τα υπόλοιπα στην κρίση των συντακτών του.

Τελευταίο βήμα αλλά και πολύ σημαντικό για την διατήρηση του site μόνιμα σε υψηλές θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης αλλά και η περαιτέρω βελτίωση αυτής,  είναι η μηνιαία παρακολούθηση του site και αναφορές (Reporting). Οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης διαρκώς μεταβάλλονται και εξελίσσονται, συνεπώς είναι απαραίτητη η διαρκής παρακολούθηση και η υποστήριξη του SEO του site. Η ομάδα SEO του Webmasters Life παρακολουθούν όλες αυτές τις εξελίξεις και τις μεταβολές των μηχανών αναζήτησης και προχωράει σε βαθειά ανάλυση για να είναι το site συμβατό με αυτές τις αλλαγές, παρακολουθεί την πορεία του site και την πρόοδό του με στόχο να το κρατήσει πάντα στις πρώτες θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.Pin It
Σχόλια (35)Add Comment
0
SEO GR
γραμμένο από Christos, Δεκεμβρίου 30, 2009
Πολύ ωραία και κατατοπιστικά κείμενα γύρω απο το SEO!
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες, καλή συνέχεια.

Χρήστος smilies/smiley.gif
0
Linkbuilding
γραμμένο από Spiros, Φεβρουαρίου 03, 2010
Για το θέμα του linkbuilding φτάνουν μόνο οι καταχωρήσεις σε directories?
0
Linkbuilding
γραμμένο από webmasters life, Φεβρουαρίου 03, 2010
Δεν φτάνουν μόνο οι καταχωρήσεις σε directories, άλλωστε δεν θεωρούνται σαν backlinks με υψηλό "ειδικό βάρος"
0
...
γραμμένο από Spiros, Φεβρουαρίου 03, 2010
οκ, μπορώ να το καταλάβω αυτό, αλλά τι είδους στρατηγική linkbuilding μπορεί να δημιουργηθεί; μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, εκτός απο μπλογκς και φόρουμς
0
Link building
γραμμένο από Webmasters Life, Φεβρουαρίου 03, 2010
Τα link από forums επίσης δεν έχουν μεγάλη αξία, ενώ από τα blogs ειδικά αν είναι με συναφές περιεχόμενο ή είναι από .edu ή .gov έχουν πολύ μεγάλη αξία. Φυσικά θεωρείται αυτονόητο ότι τα link δεν θα πρέπει να είναι "nofollow", και το pagerank της σελίδας να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, καθώς και το κατάλληλο "anchored text". Άρα θα πρέπει να γίνει σε βάθος έρευνα για τέτοιου είδους blog με ανάλογα queries στην αναζήτηση.
Επίσης μεγάλη αξία έχει η συγγραφή άρθρων σε καταξιωμένα ezines, τα οποία θα περιέχουν links προς το site. Η ανταλλάγη link με άλλα συναφή site τα οποία θα πρέπει να έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις (ηλικία, pagerank, ποιοτικό και συναφές περιεχόμενο).
Άλλη τεχνική για γρήγορα backlinks είναι τα stats site, π.χ. το quantcast.com
και τα social bookmarking sites, το youtube κλπ.
0
Links, links, links...
γραμμένο από Karolos "SEO Expert", Αυγούστου 17, 2010
Για αλλη μια φορα Γρηγορη αποδεικνυεις ποσο διαβασμενος εισαι. Μιας και εθιξες το θεμα των αρθρων θα ηθελα να προσθεσω καποια ενδιαφεροντα sites:
www.EzineArticles.gr www.Arthra.net www.MyArticles.gr

Enjoy!
0
Links, links, links...
γραμμένο από WEBMASTERS LIFE, Αυγούστου 17, 2010
Πολύ αξιόλογη και η δική σου δουλειά Κάρολε!! smilies/wink.gif
0
Dmoz
γραμμένο από NIPA, Απριλίου 25, 2011
Η καταχώριση στο Dmoz δεν έχει πλέον και τόση σημασία.smilies/smiley.gif άσε που οι editors στα ελληνικά δεν καταχωρούν τις ιστοσελίδες που πρέπει άλλα αυτές που τούς ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ .
0
Πολύ καλό
γραμμένο από Bill, Ιουλίου 04, 2011
Καλό το άρθρο και επίσης πολύ βοηθητικά κάποια από τα σχόλια. Πράγματι τα web directories είναι κατά τη γνώμη μου ξεπερασμένες λύσεις που ελάχιστα μπορούν να προσφέρουν αν λάβουμε υπόψη μας πρώτον οτι είναι πολύ ευκολο για τον ανταγωνισμό να κάνει το ίδιο με εμάς χρησιμοποιώντας ένα απο τα άπειρα προγράμματα που με ένα κλικ θα κάνουν 500 submits και δέυτερο μπορεί να πάρει μέχρι και 2 μήνες μέχρι να γίνουν index τα links μας. Και σαν να μην έφταναν αυτά, οι μηχανές αναζήτησης έχουν πάρει χαμπάρι όλο αυτό που γίνεται και έχουν αλλάξει στο τρόπο που αντιμετωπίζουν τα directories. Φαίνεται οτι πολύ πιο σημαντικό πλέον είναι για τις μηχανές τα 'ζωντανά' links.Links τα οποία αναρτούν,μοιράζονται και σχολιάζουν πραγματικοί χρήστες με anchor texts σχετικά με το περιεχόμενο του διαφημιζόμενου site και του site που φιλοξενεί τα links. Μπορεί κάποιος να κάνει 15-20.000 backlinks σε ενα site μέσα σε μερικές μέρες και ομως να έχει λιγότερα αποτελέσματα από 30-40 συγκεκριμένα, σχετικά links που θα επέλεγε κάποιος άλλος. Μεγάλη συζήτηση επίσης χωράει το για πόσο θα μείνουν indexed τα links που φτιάχνουμε, το αν θα μπούν τελικά σε μαύρη λίστα και αρκετά άλλα θέματα. Προσοχή λοιπόν.
0
...
γραμμένο από Art On Web, Οκτωβρίου 05, 2011
Πάντως 2 σελίδες που έχω υποβάλλει στο dmoz εδώ και 3 μήνες ακόμη δεν έχουν γίνει indexed.
0
Dmoz
γραμμένο από Webdiz, Ιουνίου 30, 2012
Χαίρετε, μήπως μπορείτε να ονομάσετε μερικά sites σαν το dmoz γιατί είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος και μου φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία!!
0
...
γραμμένο από Seo Land, Δεκεμβρίου 06, 2012
Πολύ σωστά ολα όσα διάβασα, ένα ακόμα βασικό στοιχείο στο SEO επίσης είναι αργά και προσεκτικά βήματα και link building με μέτρο.
0
κατατοπιστικότατο
γραμμένο από fotistika, Δεκεμβρίου 13, 2012
Γειά σας. Το άρθρο σας καθώς και τα σχόλια μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να καταλάβει τι γίνεται με το SEO. Οσο για το DMOZ μπορει να χρειαστεί και χρόνος για να γίνει ένα site indexed
0
dmoz
γραμμένο από Tech-AL, Δεκεμβρίου 24, 2012
καλό άρθρο, μπράβο, μα δεν ξέρω αν το dmoz παίζει κανένα ρόλο για SEO smilies/angry.gif
0
...
γραμμένο από antonis, Φεβρουαρίου 08, 2013
ευχαριστω πολυ καλαο αρθροsmilies/wink.gif

0
Ενδιαφέρουσα
γραμμένο από Greek-Nea, Απριλίου 19, 2013
γεια σας, καλό άρθρο παρ' όλα που τώρα το dmz δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον
0
Online Marketing
γραμμένο από Online marketing, Ιουνίου 19, 2013
Μπράβο πολύ καλό άρθρο!
0
Ενδιαφέρον άρθρο
γραμμένο από Προώθηση ιστοσελίδων, Ιουλίου 28, 2013
Ενδιαφέρον το άρθρο και τα σχόλια που το συνοδεύουν. Το θέμα με τα backlinks θέλει τώρα προσοχή, μετράει η ποιότητα. Λαμβάνονται πλέον υπόψη και τα backlinks από τα social media αν και nofollow.
0
Ενδιαφέρον άρθρο
γραμμένο από Θάνος, Σεπτεμβρίου 17, 2013
Ευχαριστούμε πολύ!Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!smilies/smiley.gif
0
SEO
γραμμένο από Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO - SEM, Δεκεμβρίου 04, 2013
Μια καλή παρουσίαση αλλά αν μου επιτρέπεται να προσθέσω ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να "παγιδευόμαστε" μόνο στο το οποίο φυσικά το θεωρώ απαραίτητο αλλά μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου πλάνου προώθησης μια ιστοσελίδας - online επιχείρησης. Με απλά λόγια θα πρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα δυνατά κανάλια διαφήμισης και προβολής ενός site (μηχανές αναζήτησης, διαφήμιση Adwords / Bing, socia media, banner ads, κλπ) εστιάζοντας σε αυτά που θεωρούμε ποιο αποτελεσματικά για εύρεση πελατών.
0
προωθηση ιστοσελιδων - seo
γραμμένο από ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ, Ιανουαρίου 12, 2014
Το άρθρο σας για την προώθηση ιστοσελίδων είναι πολύ αξιόλογο και η συμβουλές σας και η τεχνικές είναι πολύ απαραίτητες για εμάς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά με το seo σας ευχαριστούμε πολύ και να έχετε καλή χρονιά
0
seo greece
γραμμένο από seo greece, Μαρτίου 28, 2014
Εάν λαμβάνουμε υπ'όψιν μας και το LIS (Link influence Score) των sites που τοποθετούμε links, τότε όχι μόνο θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά εξασφαλίζουμε και μακροχρόνια επιτυχία στις link building καμπάνιες μας. Μπράβο, εξαιρετικό άρθρο.
0
seoellas | εταιρεία SEO
γραμμένο από seoellas, Ιουνίου 04, 2014
από ότι καταλαβαίνω παιδιά το seo τελικά γίνεται πολύ δύσκολο η Google θέλει να τα παίρνει συνεχώς από το adwords
0
Search Engine Marketing
γραμμένο από SEODominator, Ιουλίου 19, 2016
Πολύ καλός και κατατοπιστικός οδηγός, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε γίνει και μία αναφορά στα social media καθώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο internet marketing, ειδικά τώρα που η Google θα παρουσιάζει στα SERP της και tweets από το twitter. Βασικά πιστεύω ότι το social media marketing δεν πρέπει να λείπει από καμία καμπάνια internet marketing καθώς κατά τη γνώμη μου, το SEO από μόνο του, δεν είναι αρκετό στις μέρες μας.
0
...
γραμμένο από Scribia, Σεπτεμβρίου 19, 2016
Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο παρόλο που έχει γραφτεί χρόνια πριν και από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Τα βασικά στοιχεία ωστόσο παραμένουν τα ίδια.
0
Ενδιαφέρον
γραμμένο από Scribia, Σεπτεμβρίου 19, 2016
Παρόλο που το άρθρο έχει γραφτεί χρόνια πριν, τα βασικά του συμπεράσματα παραμένουν επίκαιρα. Πολύ κατατοπιστικό.
0
Semantic SEO
γραμμένο από c-s.gr, Σεπτεμβρίου 20, 2016
Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο. Μία ερώτηση μόνο: το semantic seo αλλάζει καθόλου τα δεδομένα ή οι βασικές αρχές παραμένουν ίδιες;
0
User Friendly
γραμμένο από dominator, Οκτωβρίου 17, 2016
Εγώ να προσθέσω πως πέρα από SEO friendly, μία ιστοσελίδα πρέπει πλέον να είναι και user friendly: φιλική προς τον χρήστη. Θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση και στη πλοήγηση και να «παίζει» σωστά σε όλες τις οθόνες και τις συσκευές. Το λεγόμενο responsive design, είναι απλά must εν έτι 2016-2017
0
H Σημασία του SEO
γραμμένο από dimitris, Οκτωβρίου 20, 2016
Πολύ καλό άρθροsmilies/wink.gif και γενικά μία πολύ καλή εισαγωγή ακόμη και για τελείως άσχετους με το θέμα.Θα ήθελα όμως μια πιο εκτενή αναφορά στη σημασία του SEO στις μέρες μας.
0
Το SEO δε θέλει βιασύνη...
γραμμένο από Perfectseonism, Δεκεμβρίου 12, 2016
Επεξηγηματικό και πολύ καλά γραμμένο άρθρο. Πολλοί νομίζουν ότι το SEO είναι κάτι το οποίο το κάνεις για ένα μήνα και μετά είσαι πρώτος και θα μείνεις εκεί μόνιμα. Αυτό, πολύ απλά δε γίνεται. Το SEO θέλει χρόνο αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο βάρος και αυτό είναι που θα μείνει σε βάθος χρόνου και όχι τα Adwords και τα Retargeting Ads. Όσο αναφορά το να είναι ωραίο το site και user friendly θα βοηθήσει μόνο στο conversion. Το optimization, όπως λεει και το άρθρο, ειναι καθαρά βελτιστοποίηση. Keywords και links με λίγα λόγια.
0
Practice Makes Perfect....
γραμμένο από SEOflights, Δεκεμβρίου 15, 2016
Εάν κάποιος ενδιαφέρετε να μπει στον κόσμο του SEO είναι προτιμότερο να αρχίσει να μαθαίνει πως να βελτιστοποιεί ιστοσελίδες για την Google διότι είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο και έπειτα να καταλάβει πως λειτουργεί η ανταγωνιστικότητα στον διαδικτυακό τομέα της αγοράς που βρίσκετε!
0
Έχω λιώσει στο διάβασμα για SEO
γραμμένο από Mr Pipe Αποφράξεις Απολυμάνσεις, Μαρτίου 23, 2017
Καλησπέρα σε όλους... έχω κάνει τα πάντα στην ιστοσελίδα μου http://mrpipes.gr/ από original κείμενα, original optimized φωτογραφίες,σωστή δομή, inbound outbound links,έχω και το yoast για να με βοηθάει με meta titles descriptions κτλ αλλά δεν βγαίνω ακόμα σε όλα τα keywords πρώτη σελίδα! προσπαθώ τώρα να βρώ τρόπους για backlinks αλλά είναι πολύ δύσκολο στον τομέα με αποφράξεις και απολυμάνσεις διότι δεν μπορώ να βρω σελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο και απ ότι έχω διαβάσει παίζει μεγάλο ρόλο..... έχω καταφέρει να φτιάξω μια λίστα με περίπου 100 σελίδες με καλούτσικο pagerank και authority,, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνουν δουλειά... τα περισσότερα έχουν no follow link.... άμα έχετε καμιά καλή ιδέα περιμένω.....
0
spy store
γραμμένο από spy.gr, Ιουλίου 14, 2017
Μια καλή παρουσίαση αλλά αν μου επιτρέπεται να προσθέσω ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να "παγιδευόμαστε" μόνο στο το οποίο φυσικά το θεωρώ απαραίτητο αλλά μέσα στα πλαίσια ενός ευρύτερου πλάνου προώθησης μια ιστοσελίδας - online επιχείρησης.
0
Πως σας φαίνεται το άρθρο?
γραμμένο από προώθηση seo ιστοσελίδων, Οκτωβρίου 04, 2017
Καλησπέρα.. είμαι νέος στον τομέα του seo ιστοσελίδων... Προσπάθησα να βάλω τις πρώτες γνώσεις που απέκτησα σε ένα άρθρο... Θα ήθελα γνώμες από κάποιους πιο έμπειρους στον κλάδο.. απαντήστε μου εδώ όσοι θέλετε.. θα μπαίνω να τσεκάρω τα μηνύματα σας. Νομίζω πως απέχω αρκετά ακόμα πάντως από το να λέγομαι seo specialist... smilies/tongue.gif

Seo ιστοσελίδων
0
το άρθρο
γραμμένο από προώθηση seo ιστοσελίδων, Οκτωβρίου 04, 2017
αυτό είναι το άρθρο https://cope.gr/seo-istoselidon/

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy
 
google plus Follow us!
twitter Follow us!
Linkedin Follow us
Delicious Follow us
Find us on Facebook
FriendFeed Follow Us